Callant-Doltcini wordt op 1 januari Callant-Pauwels Sauzen

In het Cultureel Centrum Jan Vervaert in Hamme werden maandagavond zowel Pauwels Sauzen-Bingoal als ons opleidingsteam Callant-Doltcini voor komend seizoen voorgesteld. Belangrijk nieuws: vanaf 1 januari zal onze jeugdploeg Callant-Pauwels Sauzen heten.

Vijf nieuwelingen, zeven junioren en drie beloften gaan deze winter het mooie weer maken voor Callant-Doltcini. Op Matyas Kopecky na, die gisteren nog bezig was aan zijn terugreis van een wedstrijd in het Slowaakse Poprad, tekenden ze gisteravond allemaal (de een al wat nerveuzer dan de ander, zoals u op de foto's merkt) present op onze ploegvoorstelling. 

Ploegleider Angelo De Clercq en teammanager Jurgen Mettepenningen benadrukten dat het bij die jongens niet om prestaties draait. "We willen ze natuurlijk zien groeien, maar die jongens moeten vooral genieten van wat ze doen. Als ze talent hebben en hard werken, komt het er later vanzelf wel uit."

Het nieuws van de dag: Callant-Doltcini wordt op 1 januari Callant-Pauwels Sauzen. "Doltcini blijft uiteraard aan boord", verduidelijkt Jurgen. "Maar we hadden een afspraak dat Doltcini een stapje opzij zou zetten, mocht zich een opportuniteit voordoen. Die is er nu met Pauwels Sauzen, dat zich dus niet alleen bekommert om de jeugd, maar ook om onze opleidingsploeg."

Joeri Vandermeeren van Pauwels Sauzen verduidelijkt: "Pauwels Sauzen wil graag betrokken zijn in het hele plaatje. Uiteindelijk worden onze toekomstige toppers hier gevormd. Dan is het belangrijk om hier ook onze steun aan te verlenen. Op die manier is de cirkel rond." Er is een overeenkomst tot eind 2021.

Alle foto's: ©Photopress.be