2017 fraai afgesloten in Bredene en Diegem

2017 zit er op voor onze renners. Sportief dan toch, want Bredene en Diegem waren onze laatste crossen voor dit jaar. En die leverden nog enkele leuke momenten op.

In Bredene lieten we onze laatste overwinning van 2017 noteren: Gerben Kuypers won er met een stevige voorsprong bij de juniores. Eerstejaars Yente Peirens werd vijfde. Ook bij de nieuwelingen mochten we het podium op, want Yorben Lauryssen werd derde bij de nieuwelingen, net voor ploegmaat Dante Coremans. Arno Debeir werd in zijn laatste cross voor onze club net na enkele profs knap 21ste.

Daags voor eindejaarsavond speldden we voor het laatst een rugnummer op onze shirts van Lares - Doltcini. In de bijna-avondcross van Diegem (juniores crosten bij het vallen van de avond) pakte Gerben Kuypers net naast het podium: hij werd vierde op 2 seconden van plaats 3, en was daarmee ook de beste Belg. Maxim Dewulf finishte als 9e, Luke Verburg na 2 lekke banden als 16e. Pim Ronhaar viel zwaar in de start, maar lijkt er vanaf te komen met (veel) schaafwonden. Door zijn opgave doet hij wel een erg slechte zaak voor de Superprestige.

(Foto's Photopress.be)