Meteen onze nieuwe kleuren getoond in Baal

Callant - Pauwels Sauzen is niet onopgemerkt aan zijn bestaan begonnen. In de Grote Prijs Sven Nys in Baal konden onze eerstejaarsjuniores Matyas Kopecky en Lorenzo Masciarelli een fraaie toptienplek bemachtigen.

Matyas Kopecky is aan een uitstekende eindejaarsperiode bezig, al voelde onze Nederlandse Tsjech op de zware omloop van Baal stilaan de gevolgen van alle inspanningen daarin. Uiteindelijk bolde hij als vijfde over de finish. Ons Italiaantje Lorenzo Masciarelli, bezig aan de weg terug naar een mycoplasmainfectie én knieproblemen, merkte weer wat vooruitgang. Het leverde hem de tiende plek op. Pieter Pauwels knokte zich van ver in het internationale startveld terug naar de zestiende plaats.

Voor nieuwelingen was er geen wedstrijd in Baal. En dus kon nieuwkomer Viktor Vandenberghe nog niet in actie komen in onze kledij. Viktor is één van onze drie versterkingen samen met aspiranten Tibo Vancompernolle en Thorben Allaer, én uiteraard tweede naamsponsor Pauwels Sauzen. We namen afscheid van beloften Witse Meeussen, Pim Ronhaar en Luke Verburg, net als van Doltcini, maar van geen van hen helemaal: onze beloften stroomden door naar onze hoofdploeg Pauwels Sauzen - Bingoal, terwijl Doltcini ons van onze kwaliteitsvolle koersoutfits blijft voorzien. En die nieuwe look ziet er heel fraai uit, toch?

Uitslag juniores Baal:

1. Thibau Nys
5. Matyas Kopecky op 1’31”
10. Lorenzo Masciarelli 2’06”
16. Pieter Pauwels 3’07”