Pim (9e) klimt naar ons beste resultaat in Namen

Niet onze juniores maar belofte Pim Ronhaar, bezig aan zijn laatste dagen bij ons team, zorgde voor onze beste prestatie op en rond de Citadel van Namen. In de loodzware cross werd hij als eerstejaarsbelofte fraai negende op het hoogste niveau.

En daar was Pim Ronhaar (foto Photopress.be) best tevreden mee, vertelde hij achteraf in een uitgebreide videoreactie op onze Facebookpagina: “In het begin van het seizoen had ik deze prestaties als eerstejaars niet verwacht, maar voor vandaag had ik na de voorbije wedstrijden eigenlijk nog op iets meer verhoopt. Maar als eerstejaars mag ik zeker niet ontevreden zijn.” Op 1 januari stapt Pim over naar onze moederploeg Pauwels Sauzen - Bingoal.

Onze betere juniores vielen net buiten de top tien, en dat had deels met pech te maken. Een afgebroken zadelpen voor Yorben Lauryssen (toch nog vijftiende) en ook materiaalpech voor Arne Baers en Matyas Kopecky, bijvoorbeeld. Eerstejaars Tibor del Grosso was zo onze eerste renner bij de juniores, op plaats elf.

Uitslag wereldbeker Namen

Beloften:
1. Kevin Kuhn (Zwi)
9. Pim Ronhaar (Ned) op 1’06”

Juniores:
1. Thibau Nys
11. Tibor del Grosso (Ned) op 2’26”
15. Yorben Lauryssen 2’56”
31. Matyas Kopecky (Tsj) 4’23”
32. Lorenzo Masciarelli (Ita) 4’28”
40. Arne Baers 5’13”
54. Jetze Van Campenhout 7’22”